over-mij

Over mij

Over mij

Freestyle voetbal

Sinds de leeftijd van 5 begon de liefde voor de bal. Eerst op het veld maar al snel werd duidelijk dat de technische kant van voetbal was wat hem echt aansprak. Thuis? Uren lang oefenen op schijnbewegingen en eindeloos zijn record bal hooghouden verbreken. Op het veld? Boze trainers en mede spelers omdat hij de bal maar niet wou afspelen. De bal voor zichzelf dat is wat hij wou.

rowdy-heinen

Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal

Een deelname aan het NK bal hooghouden waar hij 2e werd zorgde ervoor dat hij wist dat hij een bijzondere gave heeft. In de jaren hier op volgend maakte veldvoetbal plaats voor een kunstvorm van voetbal: Freestyle voetbal. Doorzettingsvermogen, creatieve en originele trucs zorgden ervoor dat hij in 2013 en 2016 het NK freestyle voetbal wint. In november 2016 kwalificeerde hij zich voor de wereldkampioenschappen die werden gehouden in Londen. 

nk-kampioen-2013 redbull

Freestyle voetbalshow & voetbalclinic

Inmiddels is hij in binnen en buitenland te vinden voor het geven van voetbalshows en voetbalclinics. In samenwerking met Inter Design & Vario is hij bezig het ouderwetse paaltjes voetbal weer nieuw leven in te blazen onder de naam: Pingelveldje. Hiermee is het doel om mensen te entertainen, inspireren en motiveren.

pingelveldje

Daarnaast is hij in te zetten voor mediaproducties (marketingdoeleinden). Kort geleden heeft hij als figurant gespeeld in een commercial voor Nissan en UEFA Champions league.

Meer Freestyle voetbal? Volg Rowdy op social media (Instagram: @RowdyHeinenFreestyle of Facebook: RowdyHeinenFreestyle) waar hij regelmatig foto’s en video’s post.

freestyle-games

U kunt Rowdy Heinen boeken via het contactformulier of op telefoonnummer (+31) 6 38290660 (Bookings)